Особливості вибору ортопедичних матраців на диван

09.01.2022 20:20

У сучасних реаліях не усі можуть дозволити собі просторе житло: багатьом доводиться тулитися в скромних по площі студіях і "однушках". При дефіциті вільного простору повноцінне двоспальне ліжко - недозволена розкіш. На щастя, її можна замінити якісним диваном, доповнивши його добротним ортопедичним матрацом. На ринку представлений широкий вибір диванних матраців самих різних розмірів і конструкції.

Особливості вибору ортопедичних матраців на диванХтось може засумніватися в тому, що диван здатний забезпечити комфортні умови для сну. Безперечно, не кожна конструкція призначена для повноцінного відпочинку, але правильно підібраний матрац легко виправить ситуацію.

У каталозі інтернет-магазину "Магдек" широко представлені тонкі ортопедичні матраци різних конфігурацій:

  • бюджетні, среднеценовой і преміальною категорій;
  • одномісні, полуторні і двоспальні;
  • з натуральних і синтетичних матеріалів.

Особливості диванних матраців

Перша і найголовніша особливість цих виробів - виражений ортопедичний ефект. Незважаючи на скромну товщину матраців, вони забезпечують високий рівень комфорту завдяки продуманій конструкції. Топперы відрізняються гнучкістю, що дозволяє згортати їх в рулон для зберігання і транспортування. Також диванні матраци дуже легкі, тому переміщати їх з одного місця в інше не складе труднощів.

Інша перевага ортопедичних топперов - простота у відході. Рекомендується вибирати моделі зі знімним чохлом, що підлягають пранню в пральній машині.

На сучасному ринку можна зустріти тонкі матраци з різними наповнювачами. Серед найбільш популярних матеріалів наповнення :

  • Койра кокоса.
  • Натуральний і синтетичний латекс.
  • Пінополіуретан.
  • Ортопедична піна з ефектом пам'яті.

Як правило, більшість ортопедичних топперов мають висоту не більше 6 см Моделі з інноваційним наповнювачем меморикс здатні підлаштовуватися під вигини тіла користувача, створюючи ідеальні умови для сну і відпочинку. Для надійної фіксації на спальному місці топперы доповнені спеціальними гумками і петельками. Користувачам, що страждають алергією, рекомендується вибирати топперы з гіпоалергенних матеріалів.

При грамотному виборі топпера виріб ефективно приховає недосконалість спального місця у вигляді стиків, швів і нерівностей. Відпочивати на такій основі абсолютно безпечно: матеріали виготовлення гігієнічні і стійкі до появи хвороботворних мікробів і грибка.

Замовити ортопедичний топпер для дивана будь-якого розміру і конструкції можна на сайті magdek.com.ua магазину "Магдек". У каталозі доступні якісні тонкі матраци вітчизняного і зарубіжного виробництва за привабливими цінами.

2024 © "klubochek.net". Все права защищены. Карта сайта.