BAS Малий бізнес доступний кожному

06.12.2021 11:48

BAS Малий бізнес доступний кожному

Компанія Нетсофт пропонує своїм клієнтам діючі програми для організації бізнесу. BAS Малий бізнес – це програма управлінського обліку для малого бізнесу. Особлива корисна буде підприємствам малого та середнього розміру. Такі підприємства займаються виробничою діяльністю, надають сервісні послуги, займаються роздрібною торгівлею. У програмі поставлено акцент на функціонал з планування та обліку виконання робіт, виробничих операцій та інше. Програма BAS Малий бізнес дає можливість вести управлінський облік. При необхідності бухгалтерського обліку, можна обмінюватись даними з програмою BAS Бухгалтерія. Дана програма основана на технологічній платформі, доступна в декількох варіантах. Таку програму обирають, якщо клієнту необхідно вести клієнтську базу, оформляти замовлення, реалізувати товари, планувати, робити розрахунки, нараховувати зарплатню співробітникам, керувати послугами, проводити аналіз роботи на інше. 

Це дуже зручно та багатофункціонально, оскільки можна вносити зустрічі, дзвінки та листи в базу. Все це і не тільки доступно при роботі в базі Малий бізнес. Звіт «Воронка продажів» дає можливість оперативно провести аналіз роботи на основі здійснених продажів. «Сегментація» ділить всіх клієнтів по різних категоріям, залежно від їх вподобань, можливостей та інших критеріїв. Розділ «продажі» допомагає управляти процесами продажу товарів та послуг. Саме тут проводиться реєстрація замовлення, надаються послуги згідно з домовленістю, оплата товарів, контроль доставки на інше. Розділ «замовлення» оформляє домовленість, тут вказується дата отримання товару, оплата замовлення. Кожен з розділів відповідає за виконання певних етапів роботи.

Це дає можливість повністю контролювати весь процес та доводити замовлення до кінця. Кожен із пунктів є важливим і потребує уваги. На сайті компанії Нетсофт є більш детальна інформація по програмі Малого бізнесу. Співробітники компанії допоможуть при необхідності впровадити програму BAS Малий бізнес. Ціна BAS Малий бізнес доступна для купівлі на сайті компанії Нетсофт. Прас-лист BAS з детальним описом допоможе визначитись з вибором та придбати саме те, що необхідно для вашого бізнесу. Цілий перелік переваг, нові можливості, розумна організація робочого часу та функціональність роботи в цілому, її ефективність допоможе вийти на новий рівень. Досягнути більшого можна з Нетсофт.

2024 © "klubochek.net". Все права защищены. Карта сайта.