Львівська вишиванка – у гардеробі у кожного!

12.06.2021 12:40

Львівська вишиванка – у гардеробі у кожного!

Багато одягу у гардеробі не буває, особливо якщо його власником є українець. У такому випадку доводиться купувати окрему шафу, щоб перекладина могла витримати дюжину вишиванок або суконь. Усе залежить від статі? А ось і ні! Навіть сильні світу цього мають можливість купити чоловічу вишиванку, щоб перетворитися на отамана, козака чи старійшину. Наприклад, бузковий фон з білим орнаментом свідчать про благородство роду. Чорний фон натякає на досвід і мудрість. Біла основа з червоними візерунками – класика жанру, яка підійде для щоденних прогулянок.

Дивимося на Львів

Ранiше кращі українські ткацькі фабрики знаходилися на Сумщині, Чернігівщині та Київщині. А ось до XX століття Львів примикав до Польщі, і навіть зараз, будучи культурною столицею України, славиться своєю кавою. Тому оголошення начебто купити жіноче вишите плаття у Львові зазвичай більше асоціюється з прощанням вінтажного виробу, який передавався з покоління в покоління. Однак онлайн майданчик з гучною назвою «Вишиванка» готов змінити банальне уявлення про Львів. Виявляється, що останній окрім кави та міського туризму може запропонувати величезний асортимент вишиванок. І це неспроста:

• По-перше, тематичне місце займає почесне сьоме місце за чисельністю населення в Україні;

• По-друге, місце князя Галицько-Волинського досі є кордоном-перехрестям між кількома cхідно-європейськими країнами, що сприяє високому рівню культури і шопінгу зокрема;

• По-третє, cтародавнє захiдне місце вітає етнічний колорит;

• У-четвертих, кожна вишиванка своїми орнаментами символізує регіон України, і Львівщина – це не виняток.

Вишиванка актуальна в будь-який час – весілля, світське дозвілля, національне свято України. Чоловік може сміливо надіти вишиванку для спортивного заходу. Він не помилиться, бо всі пам'ятають мультфільм «Як козаки у футбол грали». При цьому необов'язково вбиратися в шаровари – фірмових спортивних штанів буде достатньо.

Шопінг у Львові на відстані

Зовсім не біда, якщо літо супроводжується дощами. Вже безліч українських діячів додумалися доповнити національний одяг України піджаком або пальто. Щоб переконатися у цьому, достатньо згадати епатажного екс-депутата Андрія Васильовича Шкіля або офіцера Вільгельма Франца Габсбурзького-Лотаринзького. Одного разу приміряв вишиванку Джим Моррісон з The Doors. Що тут скажеш? Вони випередили час. Зрозуміло, що зазначені особи не стикалися з коронавірусом, через який відвідувати магазини доводиться в обмеженому режимі. Однак майданчик «Вишиванка», готов позбавити від усіх незручностей, пропонуючи:

• 24-годинний онлайн доступ до асортименту українського національного одягу;

• Оплату накладеним і безготівковим способами;

• Різні акції;

• Повернення товару і коштів при необхідності.

Пора купувати чоловічу вишиванку і стильну вишиту сукню, не чекаючи кінця літа. На кону стільки всього цікавого, що кожен захід обов'язково треба прикрасити, одягнувши вишиванку!

2024 © "klubochek.net". Все права защищены. Карта сайта.