Класифікація промислових швейних машинок.

01.06.2021 18:11

Промислові швейні машинки в відміну від побутових мають вузьку спрямованість і можуть обробляти тільки певні матеріали. Наприклад, машинки призначені для пошиття одягу з шовку і легких тканин не зможуть впоратися зі шкірою або хутром. Тому на швейних фабриках купується обладнання різної класифікації.

Фабричні швейні машинки мають потужні двигуни і високу продуктивність. Таке обладнання здатне за мінімальний термін опрацювати велику кількість виробів щодня. Машинки відрізняються кількістю вбудованих функцій для пошиття виробів. Висунуті вимоги до швейних машинок залежать від щільності матеріалу, його здатності розтягуватися і багатьох інших особливостей.

Промислові швейні машинки (дивитися каталог) в залежності від ниткового переплетення впораються на дві основні групи: човникові і ланцюгові. Перший варіант використовується для обробки виробів човниковими стежками, а це приблизно 76% із загального числа пошивочних робіт. Ланцюгові стібки застосовні для пошиття одягу з трикотажу та інших еластичних і стрейчевих тканин.

Класифікація промислових швейних машинок.

Також існує класифікація і по типу тканин для пошиття виробів:

  • легкі і середні тканини,
  • важкі тканини,
  • шкіра,
  • парусинові вироби.

Фабричні швейні машинки оброблять ще й за кількістю голок: від однієї до трьох голок. Дуже важлива спеціалізація устаткування. Машинки ділять на універсальні і спеціальні. Перший тип може виконувати велику кількість операцій. На їх основі виготовляють спеціальні машинки, які виконують тільки певні процеси. Тобто використовуються в якості додаткового обладнання до універсальних, щоб максимально полегшити і прискорити процес пошиття виробів.

Промислові вишивальні машини можна вибрати на нашому сайті, звертайтеся.

Швейні машинки також поділяються за ступенем автоматизації. Їх ділять на автомати або напівавтомати. Фабричне швейне обладнання має і швидкісні класифікації. Воно може бути високошвидкісним, із середніми показниками або ж низькошвидкісним. Яку машинку вибрати залежить від кількості оброблюваного в день пошивочного матеріалу.

Якщо ви купуєте швейну машинку на ваше виробництво зверніть увагу на розташування шиє головки щодо швачки. Тому пристрій ділиться на фронтальні, рукавні і леворукавние. Також обладнання має типи розташування: нижче столу, рівень столу і вище рівня столу.

Промислові швейні машинки від офіційного імпортера "Велес-Шоп".

2024 © "klubochek.net". Все права защищены. Карта сайта.